Elk touw van Flowropes is ca 270 cm lang. Zo zorgen we ervoor dat het gewicht van alle touwen gelijk is en dat ons touw geschikt is voor iedereen. Het op maat maken van je Flowrope is heel eenvoudig. Wanneer je midden op het touw gaat staan en de uiteinden omhoog trekt komen die idealiter uit tussen je heupen en de onderkant van je ribben. Een langer touw is veelal iets makkelijker dan een korter touw, maar dat is een kwestie van oefenen en kijken wat jij prettig vind. Om het touw op de juiste maat te krijgen leg je er eenvoudig weg knopen in. Elke gewone knoop verkort het touw met zo’n 15 cm, een achtknoop (okk wel figure-8 knoop genoemd, klik hier) ongeveer 18 cm. Verdeel de knopen wel evenredig tussen de beide kanten zodat het touw in balans blijft. Ben je te lang of te klein om het touw met behulp van deze knopen perfect te krijgen, neem even contact met ons op, dan maken we er een op maat.

Voor Ropeflow vind je altijd wel een plekje. Het enige waar je rekening mee moet houden als je binnen met de Flowrope aan de gang gaat is de hoogte. Een plafond met een standaard hoogte van 2 meter 50 is prima om te Ropeflowen. Houd alleen wel even rekening met lampen, sprinklers etc. 

Het hangt een beetje van de persoon af, maar in een uurtje heb je meestal de basis bewegingen wel onder de knie. De wat meer technische moves duren meestal wat langer, maar dat is ook deel van de pret. Neem je tijd voor elke stap en geniet van het proces. Je bent nooit uitgeleerd.

We stellen momenteel een online trainingsprogramma samen waarbij alle facetten van Ropeflow langs komen. Wil je het liever in de echte wereld leren kan dat ook. We gaan op korte termijn met trainingen beginnen.

We werken met Mollie en die biedt een ruim assortiment aan betaalmogelijkheden aan. Van IDEAL tot PayPal, van Creditcard tot Apple Pay. Staat jouw favoriet er niet bij, laat het even weten.

In principe versturen we je bestelling nog dezelfde dag en kan je de dag erna aan de slag. Dit kan door omstandigheden aan onze kant of bij de vervoerder wel eens een dagje schelen. Zijn we echt te latt, dan laten we je het meteen weten.

Helemaal niets behalve je bestelling opsturen en je heel af en toe een mailtje sturen als we iets geweldigs te melden hebben. Wij hebben er zelf ook een hekel aan om na een bestelling overladen te worden met spam dus wees niet bang.

Wij zien Flowropes heel graag verschijnen bij sportscholen, yogacentra en crossfitboxen. Neem zeker even contact met ons op, voor zowel de Flowropes zelf als een eventuele training. 

Andere vraag ?

Heb je een belangrijke vraag en staat hij hiernaast niet bij? Dan kan je natuurlijk altijd direct contact met ons opnemen.

Add to cart