RopeFlow is niet alleen leuk en gezond, het is ook nog eens snel te leren en altijd en overal te doen. Pas wel op, want het is verslavend! Dus ga lekker zelf aan de gang met je verse Flowrope! Hieronder de eerste stappen en een paar korte video’s met de belangrijkste basis bewegingen. Have fun en deel je moves op social media en leuk als je ons tagged @flowropesoriginal.

Hoe te beginnen

De binder

Met onze speciale binder van klittenband hou je de Flowrope lekker compact wanneer je het ergens mee naar toe neemt. Wanneer je begint is het het handigst wanneer je hem oprolt op de plek waar hij zit. Zo heb je er geen last van maar heb je het wel bij de hand.

de juiste maat

Elk Flowrope is ongeveer 270 cm lang en geschikt voor de meeste mensen. Om het op maat te maken ga je eenvoudig op het touw staan. De grip moet dan uitkomen ergens tussen de onderkant van je ribben en je heupen. Te lang? Door er eenvoudig een of meerdere knopen in te leggen is dat zo opgelost.

vasthouden

Het touw werkt het fijnst wanneer je het kan laten rollen. Maak het internationale OK teken met je hand en doe het touw door de opening van je wijsvinger en duim. De grip zorgt ervoor dat het touw er niet tussendoor kan glippen. Je hoeft het dus niet stevig vast te houden. 

basisbewegingen

Add to cart